Légy Te is szerkesztő, és nyerj szuper díjakat!

Szereted a filmeket? Van véleményed? Olyan dolgokat is tudsz egy-egy alkotásról, melyekről másoknak fogalmuk sincs? Akkor jó helyen jársz!

Ismét értékes nyereményekkel startolt el a Mafab.hu áprilisi szerkesztői játéka. Ha igazi filmrajongó vagy, Te is könnyen szert tehetsz valamelyik díjra! Nincs más dolgod, mint gyűjteni a pontokat, és ha a hónap végén ott vagy a legjobb ötben, az alábbi díjakat viheted el:

1. díj: Star Wars: Az Ébred Erő DVD a Rocky.hu felajánlásával.
2. díj: Star Wars: Az ébredő Erő - A képes útmutató c. könyv a Booker.hu felajánlásával 
3. díj: Trónok harca póló a TubeShop.hu jóvoltából
4.-5. díj: 1 db CinemaCity mozijegy egy tetszőlegesen választott filmre

Lássuk röviden a szabályokat!

Kommentelj, írj érdekességet, életrajzot, filmtartalmat, készíts filmes listát, gyűjtsd a pontokat és nyerj! Egyszerűbb már nem is lehetne, nincs sorsolás, a legtöbb pontont gyűjtők a hó végén garantáltan megkapják a nyereményeket! Vedd a kezedbe az irányítást, és csatlakozz Te is a közösségi játékunkhoz!

PONTOZÁSI RENDSZER:

Életrajz: 20 pont - Film tartalom: 7 pont (10 pont)* - Érdekesség: 5 pont - Lista: 7 pont - Vélemény: 2 pont

FONTOS! Kérjük, tartsátok szem előtt, hogy az igazságos verseny érdekében - (legyen szó érdekességről, filmtartalomról vagy életrajzról vagy hozzászólásról),­ csak egyedi szövegezésű tartalmat tudunk jóváhagyni. Rendszerünk monitorozza a beérkező írásokat, így bármely más oldalról származó anyag automatikusan törlésre kerül. Természetesen lehet, és érdemes igénybe venni forrásokat, ebben az esetben csak egy laza átfogalmazásra van szükség. A rendszerünk nem szigorú! :) 

Sikeres játékot kívánunk!