Leia visszatér az új Star Wars sorozatban, itt az előzetes

A Disney és a Lucasfilm legújabb animációs sorozata Star Wars: Az ellenállás hajnala címmel érkezik majd a Disney Channelre – készítője pedig ismét Dave Filoni, aki az elmúlt években elég jó nevet épített magának Star Wars rajongói körökben, így ennek a sorozatnak a minőségével sem lehet majd gond. Ő felelős a Star Wars: Lázadókért és a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozatért is, ami sokak szerint újító és minőségi módon tudott új színt vinni a Star Wars univerzumába.

A történet mindössze hat hónappal a Star Wars - Az ébredő Erő története előtt játszódik, így majd érdekes lesz nézni és figyelni, összeér-e vajon a két történet szála, és ha igen, hogyan – bár nyilván ez a megfejtendő kérdés a forgatókönyvírókra volt bízva, és erre már valószínűleg rendelkeznek kész válasszal, a sorozat jövőbeli sikere viszont terelheti új irányba a dolgokat.

Az idősíknak még egy fontos hozadéka van, mégpedig az, hogy feltűnik majd benne Leia Organa. Sokan hitték, hogy Carrie Fisher halálával a karakter is szép lassan eltűnik majd a csillagok közül, hiszen a legendás színésznő pótolhatatlan – de ezek szerint Leiának még bőven jut hely a galaxisban. A karakter hangját Rachel Butera adja majd, és mellette feltűnik BB-8, Poe Dameron és Phasma alakja is.

A sorozat első ízelítőjét itt tudjátok megnézni: