Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Star Wars: A klónok háborúja (2008)

Star Wars: The Clone Wars
Filmadatlap
 
18
Szereplők
14
Vélemények
70
Képek
8
Videók
Star Wars: A klónok háborúja
 
Timon   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

0
A prequelek legjobbja...

Habár láttam már korábban is valamennyit belőle,igazán sorozatszerűen most május 4-én kezdtem el nézni,mikor kijött a végső évad utolsó epizódja,és szerintem jobb alkalom nem is lett volna ennek elkezdésére.Annyira nem is bánom,hogy most kezdtem el nézni,mert újjászületett Star Wars-rajongónak érzem magam. Eszméletlenül le tudott kötni,és már rögtön a legelején érezhető volt,hogy mennyire jól el tudnak mesélni benne sokmindent,ami vagy nem került bele az előzménytriológia filmjeibe,vagy utólag jöttek a jónál jobb ötletek.Egy idő után már mondjuk idegesítő volt a sok fejvadász,vagy az hogy árulókat kellett keresni,de kis idő múltán már úgy voltam vele,hogy enélkül az egész nem lenne ilyen hatásos. Már rögtön a legelején a kedvencem Ahsoka Tano lett,de ami még nagyon tetszett,az az hogy számos szereplő,főleg jedik,akiket látni lehetett az első három részben,most több szerepet kaptak azzal,hogy beszéltek is benne. 10/10

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

1

Nekem nagyon tetszik a sorozat. Klasszikus Star Wars történetek az egész univerzumból. Szuper történet, fantasztikus képi világ. Rajongóknak kötelező!


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Az univerzum animációs filmje. Kiváló feldolgozás. Csak ajánlani tudom minden star wars rajongónak.

 
Norbert93   2019. 02. 23.

1

Hihetetlen, hogy ennyi potenciál volt az előzménytrilógiában, hogy mozifilmeket és több évados sorozatokat tudtak készíteni belőle, úgy, hogy a karakterek eredetisége megmarad és olyan új karaktereket találnak ki akiknek van súlya.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Csak simán rossz,és majdnem nézhetetlen.Nem is értem miért kell mindenről ezer bőrt lenyúzni??? Sablonos,unalmas,és gyengén létrehozott animációs maszlag!

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

0

Sajnos eléggé unalmas volt. Tipikus sémás történet. Nem túl egyedi az egész és ráadásul még a látványvilág animáció is eléggé összecsapott. Kisebb gyerekeknek ajánlott inkább.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

0

Nagyon marketing szaga van sajnos ennek az animációnak. Nem értem, hogy miért kellett meglovagolni a Star Wars széria sikerét és arra gondolni, hogy "srácok, csinálunk animációt.."... szerintem minden gyerek, akinek tetszik ez a világ és magáénak érz... több»

Galéria (70)

Videók (8)

A film összbevétele 68 282 844 dollár volt (imdb.com).

 

68 ember hal meg a filmben.

(Norbi)
 

A film költségvetése 8,5 millió dollár volt és jelenleg 68 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Dave Filoni-nak (igazgató) Plo Koon a kedvence karaktere.

(beero88)
 

Anakin mellvértjének hasonló a kivitelezése mint később Darth Vader-nek.

(beero88)
 

George Takei és Simon Pegg mindketten vendégei voltak a show-nak

(beero88)