Jennifer Lopez saját elmondása szerint nem csak azért edz minden nap, hogy “jól mutasson” a vörös szőnyegen, hanem azért is, hogy jól érezze magát a bőrében, mindez pedig teljesen tükröződik a róla készült legfrissebb fotókon, amelyeket a fenti galériánkban meg is tekinthettek.

A színésznő a UsWeeklynek adott legfrissebb interjújában beszélt arról, mekkora segítséget is nyújt számára a testmozgás a mentális egészség megőrzésében. Lopez nemrégiben a Revolve márkával közösen készült új cipőkollekcióját promózta, ezúttal pedig a BodyArmor Lite-ot népszerűsítette, amely az új Choose More kampányhoz készült.

“Szerintem pozitív összefüggés van a testmozgás és a mentális egészség között. Amikor az elszántság és az összpontosítás segítségével megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt, akkor képesek leszünk arra törekedni, hogy önmagunk legjobb verziója legyünk” - jegyezte meg Lopez. 

A színésznő azt is hozzátette, hogy a napot szinte mindig testmozgással kezdi, ráadásul hajnali ötkor ébred, ebből viszont nem enged, bármilyen sűrű is legyen a napirendje. Idén júliusban debütál Lopez következő albuma This Is Me... Now címmel, amely a tavaly novemberben megjelent This Is Me... Then című lemez folytatásának számít.