Leonardo DiCaprioról, aki hamarosan a Megfojtott virágok című film főszereplőjeként lesz látható, a Squid Game/Nyerd meg az életed sorozat készítője, Dong-hyuk Hwang úgy gondolja, hogy játszhatna gyilkost a kultikussá vált sorozatban.

Az Emmy-díjas Netflix-sorozatot megújították egy második évaddal, és bár Hwang megerősítette, hogy a következő felvonás továbbra is Koreában fog játszódni, azzal ugratta az újságírókat, hogy a harmadik évad nemzetközi fókuszt kaphat Hollywood legnagyobb sztárjának köszönhetően.

"Leonardo DiCaprio azt mondta, hogy nagy rajongója a 'Squid Game'-nek, így ha az idő vagy a lehetőségek engedik, talán megkérhetjük, hogy csatlakozzon a játékokhoz" - mondta Hwang egy szöuli sajtótájékoztatón a Variety-n keresztül.

Pontosította: "Nem lesz ismert hollywoodi színész a 2. évadban. Ez nincs benne a tervben, de ha a felállás változik, talán a 3. évadban majd - de a 2. évad még mindig Koreában játszódik. A 2. évadot jövőre kezdjük el forgatni, és a következő évben már élvezhetik a nézők a showt."

Hwang hozzátette: "Korea mindig is a globális piacra szegezte a szemét, amikor ezeket a tartalmakat létrehoztuk. Úgy gondolom, hogy a rendkívül versenyképes koreai társadalom miatt magas színvonalú tartalmakat hozunk létre, és ennek eredményeként a K-contentet az emberek szerte a világon megszerették."

A Netflix zöld utat adott a Squid Game alapján készülő reality versenysorozatnak is: The Challenge címmel, amelynek győztes versenyzője 4,56 millió dolláros pénzdíjat nyer. A történelmet feldolgozó valóságshow-t az Egyesült Királyságban fogják forgatni.

A Squid Game alkotója, Hwang korábban, 2021-ben azt mondta, hogy "nagy nyomás nehezedik rá" a sorozat 2. évadának megírása miatt: "Azt hiszem, kötelességem elmagyarázni a rajongóknak, hogy gondolkodom a 2. évadon, de akkoriban annyira fáradt voltam az 1. évad befejezése után, hogy nem igazán tudtam a 2. évadra gondolni" - magyarázta Hwang - "De most, hogy ekkora siker lett, az emberek utálnának, ha nem csinálnék 2. évadot, így nagy nyomást érzek, és úgy gondolom, hogy muszáj lesz. Az 1. évad nagy sikere nagy jutalom számomra, de ugyanakkor nagy nyomást is jelentett."

Hwang emellett egy szatirikus sorozatot is fejleszt, amelyet a Squid Game készítése ihletett, The Best Show on the Planet címmel.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»