Leszbikus színésznő nem kaphat szerepet Marvel filmben

Legalábbis ezt állítja Kristen Stewart (Charlie angyalai) a Harper's Bazaarnak adott interjújában. Vajon mi az igazság az állítólagos diszkrimináció mögött?

A Charlie angyalai sztárja, Kristen Stewart  átfogó interjút adott a Harper's Bazaarnak, melyben azt állítja, szexualitásuk miatt Hollywood továbbra is diszkriminálja a színészeket.

"Pontosan azt mondták nekem: Tégy magadnak egy szívességet, és ne menj ki az emberek közé a barátnőddel kézen fogva, akkor van esélyed egy Marvel filmszerepre" - mondta a színésznő. "Nem szeretnék ilyen emberekkel dolgozni" - tette hozzá.

A 29 éves színésznő az utóbbi években nyíltan vállalja biszexualitását. Robert Pattinsonnal való szakítása óta a producer, Alicia Cargile párja. Ma úgy érzi, a több évnyi titkolózás egy idő után túlságosan szorongatóvá kezdett válni.

"Azt hiszem, csak élvezni akartam az életet. Miközben próbáltam védeni a magánéletemet, úgy éreztem, épp ez teszi tönkre. Ne mehetné ki valakivel az utcára akárkivel? Nem beszélhetek róla az interjúimban? Vannak emberek, akik nem kedvelnek, és nem nézik jó szemmel, hogy más nőkkel randizol, és azt sem szeretik, ha nem leszbikusként vagy heteroszexuálisként definiálod magad."

Kristen Stewartot legközelebb a Charlie angyalaiban láthatjuk majd, mely november 14-től látható a magyarországi mozikban.

Via Harper's Bazaar