Levette a nézőket a lábáról Kerekes Vica új filmje, a Hab

Budapest, 2020. szeptember 8. – Hosszú várakozás előzte meg, hogy bemutassák az elmúlt évek legédesebb magyar romantikus vígjátékát, a Habot! Lakos Nóra rendező és stábja nagy izgalommal érkezett a hétfői díszbemutatóra, és a várt sikert nem maradt el!

Nagy tömeg gyűlt össze hétfő este a Cinema City Aréna moziban, hogy együtt ünnepeljék a Hab premierjét. A film szereplői, Kerekes Vica, Gyarmati Erik, Bányai Miklós, Zsigmond Emőke, Pálfi Kata, Láng Annamari és Elek Ferenc hatalmas örömmel fogadták, hogy végre a közönségnek is megmutathatják szórakoztató és különleges romantikus vígjátékukat. A film főszereplője, Kerekes Vica a film díszbemutatójának alkalmából látogatott haza Pozsonyból, ahol a helyi Nemzeti Színházban készül legújabb premierjére, azonban filmbéli partnere, Mátray László sűrű színházi elfoglaltságai miatt sajnos nem tudott részt venni az eseményen. A film egyik kiemelkedő humorforrására, a kisfiút alakító Gyarmati Erikre pedig szinte rá sem lehetett ismerni, olyan nagyot nőtt a forgatás óta.

Nemcsak a film közreműködői fogadták kitörő lelkesedéssel a Habot, hanem a filmes szakma és a hazai sztárok is elismerősen nyilatkoztak Lakos Nóra első nagyjátékfilmjéről. A bájos történet, a szerethető karakterek és a finom humor mellett mindenki kiemelte a rendkívüli látványvilágot és a lenyűgöző filmzenét, mely Balázs Ádám zeneszerző munkáját dicséri, aki egyébként olyan filmeket jegyez még, mint Deák Kristóf Oscar-díjas rövidfilmje, a Mindenki vagy Enyedi Ildikó Testről és lélekről alkotása.

A vörösszőnyegen a szereplőkön és az alkotókon kívül olyan hírességek vonultak fel, mint Mucsi Zoltán, Szentesi Éva, Hlatky-Schlichter Hubert, Kárász Róbert, Czutor Zoltán, Kocsis Korinna, Viszkok Fruzsina, Pamkutya, Viczián Viktória, Schoblocher Barbara, a Blahalouisana énekesnője és Meszes Balázs a Punnany Massifból, akik a film egyik betétdalában is közreműködtek. A közönség kitörő lelkesedéssel fogadta, amikor a meghajláskor Mácsai Pál is megjelent a stábtagok között, akinek karaktere különleges szerepet tölt be a filmben. A vetítés végén Lakos Nóra rendező megható beszéddel mondott köszönetet a teljes csapatnak és megemlékezett Angelus Iván elhunyt producerről is.

Ezután az Aréna Mall tetőteraszán koccintással és állófogadással egybekötött vidám hangulatú ünnepség kezdődött.

72 Hab  (2020)

romantikus

Létezik egy módszer, amely kilencvenkilenc százalékos pontossággal megmondja, hogy valóban életük szerelmével élünk-e. Hiába a teszt, Dóra (Kerekes Vica) 'Nagy Ő'-je épp... több»