Lewis Hamilton betör a tévépiacra

Nem ritka, hogy egy sportolóból hollywoodi sztár lesz. Az viszont már valamivel ritkább, ha ezt egy Forma-1 pilóta teszi meg. Most sem egészen erről van szó, ugyanis sem azt tervezi, hogy színészkedésre cseréli az autóversenyzést. De annyira imádja a filmeket, hogy alapított egy saját filmstúdiót!

A Dawn Apollo névre keresztelt filmstúdiót igazi hollywoodi nagyágyúk segítségével hozta tető alá. A stúdió célja, hogy már készülő filmeket támogasson és teret adjon a változatos történetmesélésnek.

Az egyik első projekt, amely már fut is a stúdió közreműködésével, egy autóversenyes mozi lesz Brad Pitt főszereplésével. Már a rendező is megvan, méghozzá az a Joseph Kosinski személyében, aki legutóbb a Top Gun: Maverickkel robbantott bankot.

Emellett készül egy dokumentumfilm is, amely Lewis Hamilton életét és karrierjét fogja bemutatni. A tervek szerint mindkét film az AppleTV+-on fog debütálni valamikor jövőre.

Lewis Hamilton egy interjúban elárulta, hogy a versenyzés mellett gyerekkora óta a színészet a másik álma, de a karrierje egyszerűen nem adott teret, hogy utóbbi kibontakozhasson. Viszont mindenképpen szeretne a filmipar részese lenni, így született meg a saját stúdió ötlete.