61 Mami  (2019)

Megkapta első előzetesét az Oscar-díjas Octavia Spencer horror thrillerje, a Ma, és ez a néhány perc is elég ahhoz, hogy megállapíthassuk, a színésznő negatív szerepben is zseniális lesz.

Abban, hogy a horror műfaja újra a reneszánszát éli, óriási szerepe van Jason Blum produceri cégének, a Blumhouse-nak, mely már évek óta megbízhatóan szállítja az olyan sikerfilmeket, mint a Széttörve vagy a Tűnj el!.

A sikersorozat következő epizódja jó eséllyel a Tate Taylor (A segítség) rendezésében készülő Mami lesz, melyhez befutott az első, igencsak hátborzongatóra sikeredett előzetes.

A film története szerint egy csapat fiatal találkozik egy rejtélyes nővel, akit arra kérnek, hogy vegyen nekik egy üveg szeszt a boltban. A nő végül belemegy a dologba, majd miután teljesítette a fiatalok kérését, felajánlja a számukra, hogy házának alagsorában bulizzanak, ennek azonban három feltétele van: nem káromkodhatnak, nem mehetnek fel az emeletre, egyiküknek józannak kell maradnia és Ma-nak kell szólítniuk őt. A csapat tagjai elfogadják a feltételeket, de ami ez után következik, arra legrosszabb rémálmaikat is felülmúlja.

A Mami a főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Juliette LewisOctavia SpencerLuke EvansDominic BurgessMcKaley MillerCorey Fogelmanis és Victor Turpin. A forgatókönyvet Scotty Landes szerezte.

A horror május 30-tól látható a hazai mozikban, a friss előzetest idelent nézhetitek meg.