Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
32
Vélemények
13
Képek
1
Videók
A segítség
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 02.
Fekete-fehér harc

A segítség egy nagyon jó regény, amelyből egy nagyon jó filmadaptáció készült. A '60-as évek Amerikájába kalauzol el a történet, amelyben a feketék és a fehérek harca rajzolódik ki. Ezt a témát már sok film körbejárta így vagy úgy, ám ez a nézőpont talán eddig még ismeretlen volt a közönség számára. Egészen elképesztő ugyanis, ahogyan a fekete szolgáló nők viszonyultak a saját sorsukhoz. A tehetős középosztály-beli fehér asszonyoknak azokban az időkben, Amerikában még nem nagyon volt más dolguk (és más ambíciójuk sem igazán) mint hogy gyereket szüljenek és nő gyűlésekre járjanak, ahol együtt szavaznak arról, hogy ki érdemes a barátságukra és ki nem. Amíg a mérhetetlen sznobizmus mögé igyekez... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

Nehéz volt eldönteni, hogy milyennek is tartottam a filmet. Vegyes érzéseket ébresztett bennem az film. Kedveltem mert kellemes karaktereket raktak bele másrészről viszont gyengécske volt a történet. Egyszer meglehet nézni.


 
HercegPeter   2019. 07. 16.

Az elmúlt évek fekete-filmáradatát tekintve nem sok olyan alkotás készült, ami ne lenne egyfajta propagandafilmként is felfogható. Ez szerencsére ilyen. Nem látok benne mögöttes tartalmat. Persze nem véletlen, hogy nem harminc évvel ezelőtt került a mozikba, de ez inkább csak egy sima történet. Néhol viccesebb, máshol pedig kicsit komolyabb. Az alakítások is meggyőzőek.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 16.

Egy meghatározó film . A színes bőrűek helyzete, a folytonos megalázásuk történetei csőbe húzva munkáltatójukat, amiből egy teátrális, vicces és kaotikus helyzet bontakozik ki az aranykanalas beképzelt kertvárosi asszonyok mellett megjelennek a realisztikus és humánus szereplők akik egyensúlyba hozzák a filmet . Érzelmes és csodás film .

 
Dodi   2015. 06. 08.

Igen jó film, ami egy komoly témát dolgoz fel, egyszerű ember számára is emészthető, szórakoztató módon. Remek a szereplőgárda, nagyon jól alakítanak a színészek. Én Jessica Chastain-t imádtam benne, iszonyat jól alakította a kis hebrencs szőkét, szuper volt.

 
Mindenkinek nagyon nagy szeretettel ajánlom a filmet, kihagyhatatlan alkotás, amely komolysága ellenére számos kellemes percet fog szerezni a nézőknek. több»
 

Viola Davis a megjelenés után kritizálta a filmet, szerinte ugyanis a film a fehérek nézőpontját mutatja be, s sok olyan jelenetet kivágtak, ami pontosabb képet adott volna a történetről.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Kathryn Stockett írónő egy pár másodpercig szerepelt a filmben, a Hilly Holbroks által a hölgyeknek rendezett találkozón a tömegben ült.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Bryce Dallas Howard terhes volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.