Végre elérhető a Netflix sikersorozatának, a Fülig beléd zúgtam második évada, amelyhez egyúttal befutottak az első kritikák is.

A folytatást hatalmas várakozás előzte meg, és nagyon úgy tűnik, hogy Alice Oseman és Euros Lyn sorozata ezúttal sem okozott csalódást. A Fülig beléd zúgtam 100 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 97 százalékra értékelét a Rotten Tomatoes portálon, ha pedig már itt tartunk, nézzük is egy kicsit bővebben, mit is gondoltak róla a kritikusok.

“A Fülig beléd zúgtam tényleg különösen reálisan ábrázolja a tizenévesek életét? Valószínűleg rossz embert kérdezel, de gyanítom, hogy nem. Akárhogy is, hihetetlenül szívmelengető, bár kissé rózsás látványt nyújt” - írja a London Evening Standard.

“Bármilyen irányultságú is vagy, nehéz ellenállni ennek a szelíd gyöngyszemnek” - olvasható a Daily Telegraph értékelésében.

“A sorozat továbbra is lenyűgöző a szereplők őszintesége és komolyságának köszönhetően” - írja a Variety.

“A Netflix sorozatában van valami, ami forradalminak tűnik - még akkor is, ha ugyanolyan furcsa, hagyományos és szerethető, mint a többi középiskolás sorozat a coming-of-age műfajban” - jegyzi a The Daily Beast.

“Ez egy olyan sorozat, amely tele van érzelmekkel - örömteli és félelmetesekkel egyaránt - ráadásul oly módon, hogy az szinte tapintható, akár közel állsz a főszereplőkhöz, akár inkább a tanári vagy szülői korosztályhoz tartozol, nem számít” - olvasható a Rolling Stone magazinban.

“Nehéz letagadni, mennyire megnyerő tud lenni ez a show. Intenzíven jó abban, hogy önmaga legyen: egy feel-good történet az elképzelhető legérzelmesebb tinédzserekről, akiknek félelmei és identitása megerősítést nyer, akik úgy csókolóznak egymással, mintha soha, de soha nem unnák meg egymást” - írja a Vulture.

A Fülig beléd zúgtam tehát már elérhető a Netflixen, a sorozat adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíható az, amennyben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»