Donna D'Errico ismét felborzolta a kedélyeket az Instagramon. A Baywatch sztárja ezúttal egy nagyon dögös fekete fehérneműben pózolt, ugyanakkor azt is megosztotta a követőivel, hogy mennyire magányosnak érzi magát Los Angelesben.

A színésznőt korábban számos támadás érte a fotói miatt, többen ugyanis azt írták róla, hogy “túl öreg” ahhoz, hogy ilyen jellegű képeket osszon meg magáról. D’Errico végül mindezekre úgy reagált, hogy egyszerűen szereti fiatalnak és kívánatosnak érezni magát, amelyre évekkel később is büszkén fog visszaemlékezni.

“Nem vagyok egy angyal. Tettem néhány megkérdőjelezhető dolgot. Néhánynak teljesen a tudatában voltam, és bárcsak el tudnám felejteni, néhányat viszont akkor, amikor nem voltam eszemnél, és nem is akarok emlékezni rá. Los Angeles egy nagyon magányos város, tele gyönyörű, magányos, ideiglenes emberekkel, és én is ugyanolyan ember vagyok, mint mindenki más” - írta a színésznő egy korábbi bejegyésben.

“Bőségben élek, ha férfiakról van szó, így sosem vagyok randi nélkül, ha nem akarok. De többnyire inkább egyedül vagyok. Elszorítja a szívemet, amikor annyi férfi vágyik rád, de egyik sem szeret. Tisztában vagyok vele, hogy a szexepil szándékos használata megnehezíti, hogy az emberek más dolgokat is értékeljenek benned. Ezzel megbékéltem” - tette hozzá a D’Errico.

A színésznő azt is megjegyezte, hogy az Instagram cenzúrázza őt, így eltávolították egy korábbi bejegyzését, mivel túl sokan jelentették azt azzal az indokkal, hogy prostitúcióra buzdít másokat.