2019.12.14   szerző: hp   hozzászólások: 0

São Paolo a világ közepe – legalábbis néhány napig az volt. Az észak-amerikai Comic Con déli változata talán az eredeti San Diegó-i nagy rajongótalálkozót is túlnőtte már, és a nagy filmstúdiók ezt tudomásul is vették: a jövő év legnagyobb filmjeiről itt kerültek nyilvánosságra az első fontos információk.

Magyar címet és premierdátumot kapott a Démonok között 3!

Az összegyűlt sok ezres és nagyon lelkes tömeg itt tudhatta meg azt is, hogy mi az alkotók szándéka az elmúlt évtized egyik legnagyobb hatású, számtalan leágazással és összefüggéssel rendelkező horrorsorozatával, a Démonok között-tel – amelyből az Annabelle-sorozat, Az apáca és A gyászoló asszony átka is született.

2020 őszén a nézők visszatérhetnek a főágba, a démonűző házaspár, Ed és Lorraine Warren megtörtént, valóságos eseteit feldolgozó filmekhez. Akkor kerül a mozikba az új rész, amelynek címe: Démonok között 3 - Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It, hazai bemutató: szeptember).

A különös cím mögött az a 70-es évekbeli ügy áll, amely még a sok borzalmat látott Warren házaspárt is megrémítette. A páros talán legszenzációsabb esete egy fiatal fiú lelkéért folytatott, elképesztő helyekre vezető harc története – Az Egyesült Államok történetében egyébként ez volt az első eset, hogy egy gyilkos a bíróság előtt a benne bujkáló démonra hivatkozva kérte, hogy mentsék fel a gyilkosság vádja alól.

A filmet Michael Chaves rendezi, míg a főbb szerepeket Vera FarmigaPatrick WilsonCharlene AmoiaJulian HilliardSterling JerinsAndrea Andrade és Ronnie Gene Blevins alakítják.