2019.01.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

A filmek és mozizás szerelmeseinek legnagyobb örömére évről évre egyre több produkció jut el a hazai mozikba. Tavaly több mint 400 premierfilmet mutattak be a forgalmazók a világ összes tájáról, melyekre több millió jegyet értékesítettek országszerte. De vajon melyek voltak az esztendő legkiemelkedőbb filmes teljesítményei? A döntés ezúttal a nézők és a kritikusok kezében van.

Magyar Háló 2019 - Szavazz az év legjobb filmjeire!

A Magyar Háló Internetes Filmdíj nyerteseiről két szekcióban döntenek a magyarországi kritikusok és a hazai mozizók. A szavazók - a kritikusok és a nézők külön-külön - az alábbi három kategóriában voksolhatnak az év legkiemelkedőbb magyar alkotásaira és egyéni teljesítményeire, valamint további ötben a külföldi filmek mezőnyéből:

- legjobb magyar film
- legjobb magyar színész
- legjobb magyar színésznő,
- legjobb akciófilm
- legjobb családi és animációs film
- legjobb dráma
- legjobb sci-fi / fantasy / horror és
- legjobb vígjáték.

A Mafab szervezésében első alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Háló '19 célja, hogy a nézők mellett a szakma megbecsült újságírói számára is lehetőséget biztosítson arra, hogy a népszerű külföldi produkciók, valamint a legrangosabb filmes seregszemléken is rendszeresen hangos sikert arató magyarországi alkotások mezőnyéből kiválasszák az év legjobbjait.

A szavazatodat a Magyar Háló weboldalán ide kattintva adhatod le 2019. február 25-ig. A Magyar Háló Internetes Filmdíjak 8-8 győztese március 8-án kerül kihirdetésre. További részletek a magyarhalo.hu-n.