76 Aladdin  (2019)

Múlt héten futott be a friss, és egyúttal sokkal ígéretesebb eredeti nyelvű trailer, melynek megérkezett a magyar nyelvű változata.

Az első trailer bemutatásáig a legtöbben úgy vélték, hogy az Aladdin lehet az év egyik legnagyobb kasszasikere, de a Disney által kiadott beharangozó után alaposan lecsillapodtak a kedélyek, elsősorban az idejétmúlt CGI-t látván. A stúdió azonban alaposan ráncba szedte a látványt a második trailerre, azt pedig akár ki is mondhatjuk, hogy ezen most már nem fog múlni.

A jól ismert történet élőszereplős adaptációjának főhőse egy megnyerő természetű kalandvágyó suhanc, Aladdin, valamint a tettre kész és akaratos Jázmin hercegné. A kérdésre, hogy kettejüket a sors is egymásnak teremtette-e, csak a kék Dzsinn közbenjárásával kaphatunk választ.

Az 1992-es Disney klasszikus alapján készülő film rendezői székét a Blöff és a Sherlock Holmes rendezője, Guy Ritchie foglalhatta el, aki az ígéretek szerint egy izgalmas, látványos és igen pörgős akció kalandfilmmel rukkol elő. A főbb szerepeket Will Smith , Naomi Scott , Kamil Lemieszewski , Navid Negahban , Numan Acar és, Will Blagrove alakítják.

Az Aladdin május 23-tól látható a hazai mozikban.