Idén nyáron végre megérkezik az HBO tíz részből álló, saját gyártású fantasy/dráma sorozata, a Sárkányok háza

Elég rég volt már, amikor az HBO bejelentette, hogy különböző sorozatprojekteken dolgozik a Trónok harca kapcsán, és míg számos ötlet a kukában landolt, a Sárkányok harca kiállta a producerek próbáját, és végül összejött az első évad, melyre már nem is kell sokáig várnunk.

A George R. R. Martin „Tűz & Vér” című regényén alapuló sorozat a Trónok harca eseményei előtt kétszáz évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A friss bejelentés szerint a széria augusztus 22-én debütál az HBO-n és az HBO Max-on, a bejelentés mellé pedig egy csokor fotó is érkezett, melyet a galériánkat megnyitva tudtok átböngészni.

A sorozattal szemben érthető módon óriásiak az elvárások, és ebben nagyon sok minden benne van, kezdve az anyasorozat elsöprő sikerétől, az 59 Primetime Emmy-díjon át az enyhén szólva is vegyes fogadtatású lezárásig, melyért még mindig jóvátételt vár a rajongók egy széles tábora. Ha minden összejön, a Sárkányok háza minden csorbát kiköszörülhet.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»