2019.06.02   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Már a mozikban Tate Taylor filmje, melynek premierje kapcsán cikkünkben minden összegyűjtöttünk, amit érdemes tudnod a filmről.

64 Mami  (2019)

A Blumhouse új thrillerében az Oscar-díjas Octavia Spencer alakítja Sue Annt, a magányos nőt, aki szépen éldegél egy csendes ohiói városkában. Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri őt, hogy vegyen piát neki és pár barátjának, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.

Hogy ne kelljen ittasan vezetniük, felajánlja a tinédzsereknek, hogy kecózhatnak a háza pincéjében. Ám van néhány szabály. Egyiküknek mindig józannak kell maradnia. Nem szabad káromkodni. Sosem szabad felmenni az emeletre. És úgy kell szólítaniuk őt, hogy „Mami.”
Ám ahogy Mami vendégszeretete fokozatosan megszállottságba csúszik át, úgy válik a tinédzserek álma lassan szörnyű rémálommá - és Mami kecója a város legjobb bulibarlangjából a világ legrosszabb helyévé...
A filmet Tate Taylor (A segítség, A James Brown sztori) rendezte, a producer Jason Blum.

A film rendezői székét Tate Taylor foglalhatta el (A segítség, A lány a vonaton), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Juliette Lewis, Octavia Spencer, Allison Janney, Luke Evans, Missi Pyle, Diana Silvers és Dominic Burgess. A forgatókönyvet Scotty Landes szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A korábban a televíziózás világában már számos sikert arató forgatókönyvíró, Scotty Landes első mozfilmje.
  • A Mami Tate Taylor rendező első horrorja.
  • Tate Taylor rendező és Octavia Spencer második közös filmje. A szintén Taylor rendezésében 2011-ben bemutatott A segítség Oscar-díjat hozott a színésznő számára.
  • A filmet az a Blumhouse Production készítette, melyek olyan sikerhorrorokat köszönhetünk az utóbbi években, mint az Üveg, a Halloween, a Tűnj el!, a Széttörve vagy Az akasztófa.
  • A Mami forgatása 2018 februárjában kezdődött meg, és márciusban ért véget. A munkálatok Natchezben, Mississippi államban zajlottak.

Hazai premierdátum: 2019.05.30.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: