A tengerentúlon ezen a hétvégén is a Bajos csajok musical és A méhész versenyzett a bevételi toplista első helyéért, írja a Variety.

A két film nagyon közel zárt egymáshoz, de végül 7,4 millió dollárral Jason Statham akciófilmje húzta be az első helyet a 7,3 milliót kereső musicallel szemben. Mindent egybevetve azonban meglehetősen gyenge volt a hétvége a bevételek tekintetében, de ez afféle vihar előtti csend, ugyanis olyan filmek érkeznek a közeljövőben, mint az Argylle: A szuperkém, a Madame Web és a Bob Marley: One Love. Az év első igazán nagy dobása azonban a legnagyobb eséllyel a február végén érkező Dűne: Második rész lesz. 

Bajos csajok egyébként kimondottan sikeres volt, Észak-Amerikában több mint 60 millió dollárt keresett, míg világszerte már 84,3 milliónál jár, de A méhész is jól teljesített, több mint 100 millió dolláros bevételt hozott világszerte, ebből csak a hazai piacán 41,6 milliót.

A Bajos csajok hamarosan a hazai mozikban is látható lesz, a forgalmazó március 7-re tűzte ki a premierdátumot.

72 A méhész  (2024)

akció | thriller

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a... több»