Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Testek című sorozat, amely két héttel a premier után a platform egyik legnézettebb tartalmává lépett elő.

A Si Spencer vizuális regénye alapján készült széria a krimi és a sci-fi elemeit ötvözi. A történet egy rejtélyes gyilkossági ügyet tár fel. Nagyon úgy tűnik, hogy burtális gyilkos nem csak napjainkban, hanem már az 1800-as évek végén és a második világháború legsötétebb napjaiban ámokfutásba kezdett, ám ahogy a szálak összefutnak az időn át, úgy egy sokkal nagyobb fenyegetésre derül fény.

Spencer történetét Paul Tomalin adaptálta, aki egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy ettől a sztoritól garantáltan mindenki eldobja az agyát, hiszen a cselekmény teljesen kiszámíthatatlan, amely ráadásul egyszerre négy szálon fut, négy különböző nyomozó szemszögéből nézve.

“Minden nyomozó nagyon különböző dolgokon megy keresztül, de mindegyikük kezd rájönni, hogy ez nem egy átlagos eset” - nyilatkozta Jacob Fortune-Lloyd, aki Charles Whiteman nyomozót alakítja.

“Nagyon szeretem az olyan történeteket, ahol azt látod, hogy az emberek elég nehéz döntéseket hoznak, de nyomás alatt, olyan emberi zűrzavarral, amivel mindenki azonosulni tud” - mondta Amaka Okafor, aki pedig Hasan nyomozót formálja meg.

A Testek tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

83 Testek  (2023)

dráma | krimi | történelmi

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»