Már a Netflixen: Rákaptak a magyar nézők az új folytatásfilmre, ez most a no.2 itthon

A Jó kezekben 2. premierje 2024. május 23-án volt a Netflixen, a magyar nézők körében pedig kimondottan nagyot ment, jelenleg már a 2. legfelkapottabb Jennifer Lopez akció sci-fije, az Atlas mögött, de máris megelőzi az utóbbi hetekben tetemes nézettséget produkáló A menyasszony anyját.

A 2022-es török dráma, a Jó kezekben folytatása, amelyet Ketche rendezett és Hakan Bonomo írt, egy apa és fia érzelmi útját mutatja be, akik egy pusztító veszteséget követően próbálnak meg visszatalálni az életükhöz.

Az első film középpontjában Melisa (Aslı Enver) és fia, Can állt. Melisa Firatra (Kaan Urgancıoğlu) bízta fia jövőjét, miután megtudta, hogy halálos rákbetegségben szenved. A folytatásban Firat és Can történetét ismerhetjük meg közelebbről, ahogy próbálnak megbirkózni Sezen halálával, és új életet építeni, illetve valamilyen módon betölteni a szeretett feleség és anya által hagyott űrt.

A 98 perces film már nézhető a platformon. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

Egy újraegyesült apa és fia egy tragédia után újrakezdi az életét, de vajon sikerül-e betölteniük a szeretett feleség és anya által hagyott űrt? több»