Már áprilisban a mozikban: Álló ovációval fogadták az év legkeményebb akciófilmjét

A Majomember című akciófilm világpremierjét az SXSW-en tartották, ahol a közönség lelkesedése mondhatni a tetőfokára hágott.

Dev Patel, a film címszereplője és rendezője meghatóan reagált az álló ovációra, amivel a Majomember közönsége gratulált neki. A bosszú filmet, melyet az indiai Majomisten inspirált, 8 éven át érlelte a rendező, a fogadtatás pedig azt jelzi, hogy nagyon jó munkát végzett.

Patel elkötelezettségét a film iránt Jordan Peele is méltatta, aki a produkcióhoz csatlakozva segített a munkálatokban. Nehézségekben nem is volt hiány, a "Majomember" készítése során számos akadályt kellett leküzdeniük, beleértve a Covid miatti szigorú biztonsági intézkedéseket és Patel forgatási sérüléseit.

A Majomember április 4-én debütál a mozikban. Az előzetest idelent mutatjuk, a premierről készült felvételt pedig a cikkünk galériájában nézhetitek meg.

akció | thriller

Dev Patel, aki az Oroszlán és a Gettómilliomos című filmekben nyújtott Oscar-jelölt szerepeiről ismert, egy lebilincselő akcióthrillerrel vág bele a rendezésbe. Patel a rendezés... több»