A M3GAN című film az utóbbi idők egyik legnagyobb horror sikerének számít, és az Abigail lehet az újabb nagy szenzáció a horror műfajában, amelyben ezúttal nem egy robotbabáé, hanem egy vámpírlányé a főszerep.

Kathryn Newton, az Abigail egyik főszereplője, izgalmas újdonságokra hívta fel a figyelmet, állítva, hogy a film egyedülálló keveréként kínálja a félelmetes és humoros elemeknek. Newton, aki olyan több horror projektben szerepelt a közelmúltban, mint például a Freaky és a Parajelenségek 4, méltatta az Abigail különlegességét a Collidernek adott nyilatkozatában.

A horror iránti elvárások magasak, részben a Radio Silence alkotópárosa, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett miatt, akik korábban már bizonyították, hogy képesek új életet lehelni a jól ismert franchise-okba, lásd például a Sikolyt.

A film egyébként lazán kapcsolódik a Universal stúdió 1936-os Dracula lánya című klasszikusához, ami maga is egy folytatása volt az 1931-es, Lugosi Béla főszereplésével készült Drakulának.

Kathryn Newton karrierje jelenleg is felfelé ível, ő alakítja a jelenleg is a mozikban futó Lisa Frankenstein című horror-vígjátékával főszerepét, ahol egy javíthatatlanul romantikus karaktert alakít, aki egy életre keltett, de rokonszenves halottal (Cole Sprouse) bonyolódik kapcsolatba.

Az Abigail április 25-től a mozikban.

68 Abigail  (2024)

horror | thriller

Néha a gyerekek egészen szörnyűek tudnak lenni. Miután egy kétbalkezes bűnözőkből álló banda elrabolja egy prominens alvilági figura 12 éves lányát, az 50 millió dolláros... több»