Idén nyáron érkezik a Netflixre a Terminator Zero, amely hivatalosan is premierdátumot kapott, illetve érkezett néhány friss jelenetfotó is, amelyeket a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

A nyolc epizódból álló animációs sorozatban teljesen új karakterek bukkannak fel, mindemellett már az is tudható, hogy a Masashi Kudô rendezésében készült produkció augusztus 29-én debütál a platformon.

A hivatalos szinopszis szerint a történet 2022-ben játszódik. A jövő háborúja évtizedek óta dúl a kevés emberi túlélő és a gépek végtelen serege között. 1997: A Skynet néven ismert mesterséges intelligencia öntudatra ébredt, és megkezdi háborúját az emberiség ellen.

A jövő és e múlt között rekedt egy katona, akit visszaküldtek az időben, hogy megváltoztassa az emberiség sorsát. Azért érkezik 1997-be, hogy megvédjen egy Malcolm Lee nevű tudóst, aki egy új mesterséges intelligencia rendszer elindításán dolgozik, amelyet arra terveztek, hogy felvegye a versenyt a Skynet közelgő támadásával az emberiség ellen. Miközben Malcolm eligazodik alkotása erkölcsi bonyolultságában, egy könyörtelen bérgyilkos vadászik rá a jövőből, ami örökre megváltoztatja három gyermeke sorsát.