Az HBO antológiasorozatának, a True Detective: Night Country évadzáróját Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével 3,2 millió néző látta, ami rekordot jelentett a sorozat számára.

Az átlagosan 12,7 milliós, platformokon átívelő nézettséggel a negyedik évad a sorozat legnézettebb évada a 2014-es debütálás óta. A fináléban a nézők leginkább Navarro (Reis) történetébe merülhettek bele, Issa López showrunner pedig nyitva hagyta a karakter sorsát. Vigyázat, innentől egy kicsit spoileresek lehetünk.

"Nem mondom, hogy él, és azt sem, hogy meghalt" - mondta López. "Nagyon tetszik, hogy Navarro már a sorozat elején kijelenti, hogy van ez a késztetése, hogy csak úgy elsétáljon, és mindent maga mögött hagyjon.(...) A finálé csúcspontján, és ahelyett, hogy harcolna ellene, és fájdalommal és félelemmel menne be, átadja magát neki. És ezzel egy darabot kap önmagából. (...) Mindkét irányba lehet olvasni, és rajtad áll, hogy értelmezd, melyik teszi teljessé a szívedet."

Ha eddig még nem láttad volna, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»