Johnny Depp visszatért, a színész pedig egy percet sem veszteget, gőzerővel dolgozik azon, hogy visszaállítsa a renoméját Hollywoodban, ráadásul már a következő filmjét rendezi, amelynek forgatása épp Budapesten zajlik.

2023.09.28   olvasottság: 2573x   szerző: csd  

A Modi című produkció cselekménye a neves és elismert Amedeo Modigliani festőművész és szobrász rendkívül viharos és eseménydús két napját meséli el, amely nem csupán életében, hanem művészetében is fordulópontot jelent. 

A régóta készülő film Dennis McIntyre azonos című színdarabján alapul, amelyet Jerzy és Mary Kromolowski adaptált a filmvászonra. Ez a film lesz Depp második filmes rendezése az 1997-ben megjelent A halál ára után.

A Modi stábjához ráadásul Al Pacino is csatlakozott, további szerepekben pedig érkezik Riccardo Scamarcio és Antonia Desplat. Depp egyébként legutóbb a Jeanne du Barry - A szerető című produkcióban vállalt szerepet, amelyet októberben a hazai mozik is bemutatnak.

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»