Már csak napok kérdése, és megérkezik a mozikba a Kacsalábon című animációs kaland-vígjáték. 

A Benjamin Renner és Guylo Homsy rendezésében készült filmben olyan szinkronszínészek működnek közre, mint Danny DeVito, Elizabeth Banks, Kumail Nanjiani, Awkwafina és Keegan-Michael Key. A történet középpontjában egy New England-i tőkés récecsalád áll, akik a vendég kacsák hatására úgy döntenek, hogy Jamaikára vándorolnak, és útközben különböző kalandokba keverednek.

A film premierje az olaszországi Torinóban megrendezett VIEW konferencián volt 2023. október 19-én, bár a premiert eredetileg 2023 júniusára tervezték, de végül a halasztás mellett döntött a stúdió, és és a Ruby Gillman, tinikráken vette át az eredeti helyet.

Bár itthon először a mozikban láthatjuk, a produkció meglehetősen egyedi streaming sémát követ: az első négy hónapban a Peacockon lesz elérhető, majd tíz hónapig a Netflixen, majd további négy hónapra visszatér a Peacockra a Universal és a Netflix megállapodásának értelmében.

A Minyonok mögött álló stúdió legújabb, fergetegesnek ígérkező animációs filmje december 7-től a hazai mozikban.

74 Kacsalábon  (2023)

animáció | kaland | vígjáték

A Mallard család kissé megrekedt az élettel. Mack, az apa, megelégszik azzal, hogy biztonságban tartja a családját és élvezi a nyugodt, New England-i tavukat. Pam, az anya viszont... több»