Már forog a Sherlock 4. évada

Végre folytatódik a BBC sikerszériája.

Egy dolog biztos, Benedict Cumberbatchnek nem sok ideje jutott az utóbbi időkben a pihenésre, és ez a közeljövőben sem fog változni. A Sherlocknak köszönhetően nemzetközi ismertségre szert tett színész épp befejezte a Doktor Strange forgatását, máris megkezdi a munkát a széria régóta halogatott negyedik évadán. Bár a harmadik és a negyedik évad között a rajongók azért kaptak egy ünnepi epizódót, mely A szörnyű menyasszony címmel került bemutatásra, ez azonban csak a kedélyek megnyugtatására volt elegendő.

Természetesen az új évadban Watson szerepében ismét Martin Freemant láthatjuk majd. A negyedik szezon szokás szerint három részes lesz, melynek első epizódját Rachel Talalay (Ki vagy, Doki?Flash - A Villám) rendezi majd.

A széria társalkotója, Steven Moffat közleményben adott hírt az új évad forgatásának megkezdéséről, bár a történetre egyelőre nem tért ki, mindössze annyit sejtetett, hogy Sherlocknak és társának egy szörnyű tragédia bekövetkeztét kell megakadályoznia.  

Sherlock új évadának premierjét egyelőre nem tűzte ki a BBC, de ha tartják magukat az eddigiekhez, akkor már idén késő ősszel megkezdődhet a negyedik szezon.