Holnaptól elérhető a Disney+ műsorkínálatában az Amanda Brotchie és M.J. Delaney  rendezésében készült Lázadó Nell.

A 18. század Angliájában járunk, amikor Nell Jacksont egy a gyors észjárású és bátor fiatal nőt gyilkossággal vádolnak meg. Az ügy teljesen reménytelennek tűnik hősünk számára, ám váratlanul egy mágikus szellem, Billy Blind jelenik meg, aki segítségére lesz, így Nell számára is nyilvánvalóvá válik, hogy sorsa sokkal nagyobb célokat tartogat. A mágikus Billy pedig olyan erőkkel ruházza fel Nellt, amelyek segítségével minden harcot megnyerhet.

A nyolc epizódból álló sorozat első évadának főszerepében többek között érkezik Joely RichardsonFrank DillaneNick MohammedRobert RyanAdrian LesterCraig Parkinson és Pip Torrens. A Rotten Tomatoes portálon már most rendkívül jó értékelésekkel büszkélkedhet a produkció, hiszen a kritikusok 82 százalékra értékelték.

A Lázadó Nell holnaptól tehát elérhető a platformon, a sorozat adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható lesz a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

A gyilkossággal vádolt Nell Jackson kénytelen fosztogatásból élni két nővérével. Egy Billy Blind nevű bátor szellem segítségével rájön, hogy a sors nem véletlenül vezette... több»