Érkezik a Netflix műsorkínálatába a 2022-es év egyik leghátborzongatóbb horror filmje, A meghívás.

Jessica Thompson rendezése “mindössze” 10 millió dollárból készült el annak idején, ezzel szemben 38 millió dollárt hozott a kasszáknál világszerte, Magyarországon pedig  71 millió forintos bevétellel büszkélkedhet a produkció.

A történet szerint Evie épp az esküvőjére készül. A lány úszik a boldogságban, az pedig már csak hab a tortán, hogy vőlegénye arisztokrata családból származik. A lány rajong az újdonsült rokonságáért, látogatása a család kastélyában azonban egyre növekvő balsejtelemmel tölti el.

Evie számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy valami történt az ódon falak között, amelyről mindenki hallgat, azonban rövidesen itttartózkodása valóságos rémálommá válik.

A Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon ugyanakkor meglehetősen alacsony értékelést kapott a film, a kritikusok 30, míg a nézők 59 százalékot adtak rá, a hazai közönség pedig 57 százalékra értékelte a Mafabon.

A meghívás holnaptól tehát elérhető a platform műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | thriller

Egy fiatal lányt friss udvarlójának teljesen sikerül levennie a lábáról. Szinte minden tökéletesnek tűnik, így nem is fog semmilyen gyanút, hogy a család valami sötét és... több»