Hamarosan az HBO Maxon is elérhetővé válik az elmúlt év egyik legmegdöbbentőbb dokusorozatának második évada, a Natalia Grace különös esete.

Az eredetileg tavaly májusban debütált produkció közel 10,2 milliós nézettséget hozott össze, a holnapi naptól kezdődően pedig a magyarországi előfizetők számára is elérhetővé válik.

Az első évad arra kereste a választ, hogy vajon Natalia Barnett vajon egy kizsákmányolt ukrán törpenövésű lány, vagy egy veszélyes felnőtt, aki gyermeknek álcázza magát.

A folytatás ezúttal Natalia szemszögéből mutatja be örökbefogadásának a történetét és a Barnett-ügy vádjait, és egy másfajta narratívát kínál arról, hogy mi történt vele a zárt ajtók mögött. A sorozatban egy feszült hangulatú és érzelmekkel teli beszélgetés is látható Natalia és az örökbefogadó apa, Michael Barnett között, amely az első alkalom, hogy a férfi pere óta beszéltek egymással.

Mindemellett számos interjúrészlet, szakértők, nyomozók és szemtanúk vallomása is elhangzik a sorozatban.

A Natalia Grace különös esete tehát holnaptól a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum

Ez a doku-sorozat exkluzív betekintést nyújt egy világhírű rejtélybe. Az 6 éves ukrán árvának hitt Natalia Grace egy ritka csontnövekedési rendellenességgel küzdő lány, aki... több»