Hollywoodban napjainkban az adaptációk, rebootok és folytatások aratnak hatalmas sikert, ez alól pedig a Bert a csúcsfegyver sem kivétel, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy Peter Atencio rendezése mégis különleges ebből a szempontból.

Merthogy a Bert a csúcsfegyver egy önálló stand-up est filmes adaptációja, ilyet pedig nem minden nap látunk. Bert Kreischer humoristát talán sokaknak nem kell bemutatni, az viszont mindenképp fontos megjegyezni, hogy Kreischer humora és fantáziája sosem ismert határokat, erről pedig ez a film is tanúbizonyságot tesz.

Még tavaly januárban a Sony Pictures bejelentette, hogy a film május 26-án kerül a mozikba, most pedig végre otthonról is streamelhető lesz. Bert a csúcsfegyver sztoriját tehát Bert Kreischer egyik legismertebb stand-up története inspirálta. Hősünk véletlenül jelentkezik egy orosz nyelvtanfolyamra a főiskolán, csakhogy túl későn veszi észre az egyik hibáját. Miután nyelvtanára gyakorlatilag rákényszeríti, hogy maradjon az órán, amibe Kreischer vonakodva, de beleegyezik, végül pedig egy oroszországi tanulmányúton köt ki, ami végül néhány kemény maffiózóval való őrült bulizásba torkollik.

Ez viszont csak a jéghegy csúcsa, mert bár Kreischer önmagát alakítja a történetben, a filmben felbukkan Mark Hamill is mint hősünk édesapja, Albert, aki szemmel láthatóan ráadásul tobzódik ebben a szerepben.

A Bert a csúcsfegyver tehát január 19-től elérhető az HBO Max műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | vígjáték

Bertet (Bert Kreischer) utoléri a múltja, amikor őt és apját (Mark Hamill) elrabolják azok, akik 20 évvel ezelőtt, egy oroszországi egyetemi félév során leitták Bertet. A film... több»