A Prime Video készül az új premierre: A Reina Roja, amely az azonos című könyvsorozaton alapul, március elsején jelenik meg. 

A történet Antonia Scottot, egy valóban zseniális, 242-es IQ-val rendelkező nőt követ, aki a Föld legokosabb embere. Rendkívüli intelligenciáját arra használja, hogy egy sor gyilkosságot vizsgáljon, miután rejtélyes üzeneteket kap a Vörös Királynőtől, aki kihívja őt, hogy oldja meg eddigi legbonyolultabb rejtélyét.

Amikor egy befolyásos tőzsdei mágus fiát kegyetlenül meggyilkolják, és Spanyolország leggazdagabb emberének lánya eltűnik, a Vörös Királynő szervezet mozgásba lendül. Antonia korábbi főnökét, Jon Gutiérrezt, egy forrófejű baszk rendőrt kért fel a szervezet, hogy vonja be Antoniát a nyomozásba.

Ebben a nyakatekert macska-egér játékban, amelybe Jon és Antonia a nyomozás során belekeveredik, rájönnek, hogy majdnem annyira tisztelik és kiegészítik egymást, mint amennyire kiborulnak a másik közelségétől.

A főszereplőket, Antonia Scottot és Jon Gutiérrezt Vicky Luengo és Hovik Keuchkerian alakítják. A szereplőgárda továbbá Eduardo Noriega, Emma Suárez, Alex Brendemühl, Fernando Guallar és Andrea Trepat neveivel bővül.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található Amazon Prime gombra kattintani.

thriller

Egy tehetséges nőnek az intellektusa lehetőséget ad arra, hogy a titkos európai rendőrség élére álljon. De ez visszafelé sül el, és mindent elveszít. Az otthonában elkövetett... több»