Már készül a John Wick 3

Még be sem mutatták a második részt, az alkotók már a harmadik részt fejlesztik.

Bár még négy hónap választ el minket a John Wick 2 premierjétől, az alkotók máris csúcsra járatják a hype-ot. A napokban futott be az első trailer, melyet a hivatalos poszter, a tegnapi nap folyamán pedig új jelenetfotók követtek, máris újabb információk láttak napvilágot, ezúttal a franchise harmadik részéről.

Annyi már biztos, hogy a filmet gyártó Lionsgate-nek esze ágában sincs lezárni John Wick történetét a második epizóddal, legalábbis erre engednek következtetni a rendező, Chad Stahelski szavai.

"A stúdió arra kért minket, hogy dugjuk össze a fejünket. Winston McShane-nek nagy szerepe lesz a következőben, akárcsak Lance Reddicknek. Van néhány ötletünk" - árulta el a direktor a New York-i Comic Conon.

A rendező néhány mondat erejéig az első és a második rész közti kapcsolatról is beszélt.

"Van olyan jó, mint az első epizód? Nem tudom, ez ízlés kérdése. Jobban csináltuk bizonyos értelemben? Igen. Jobban elmélyítettük a karaktert? Igen. Technikailag szerintem jobb lett. Jobb az élvezeti értéke? Igen, de teljesen más" - mondta.

A John Wick: 2. felvonás 2017. február 10-én debütál a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Keanu ReevesRuby RoseIan McShane és Laurence Fishburne.