Egészen kiváló szereplőgárdával érkezik a mozikba Motorosok, melyhez végre megérkezett a friss magyar szinkronos előzetes.

ALaposan megélénkült az utóbbi hetekben Motorosok körüli hájp, a napokban derült ki, Tom Hardy új tetoválást varratott magára a film kapcsán, most pedig máris itt a film legújabb szinkronos előzetese. A érdemes lesz feljegyezni a naptárunkba a premierdátumot.

A történet szerint motorosok egy csoportja az 1960-as években létrehozza a "Vandálok" nevű klubjukat az Egyesült Államok középnyugati részén, Marlon Brando "A vad" című filmje által inspirálva. A klub eleinte Chicago kívülállóinak biztosít menedéket, azonban Johnny (Tom Hardy) vezetése alatt egyre kiszámíthatatlanabbá válik, fokozatosan belemerül a bűn világába, ezzel veszélyeztetve a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) elkezdenek kételyek ébredni a bandán belüli szerepét illetően...

Jeff Nichols (Mud) rendezésében készülő sikervárományos film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Tom Hardy, Norman Reedus, Jodie Comer, Michael Shannon, Austin Butler, Boyd Holbrook és Damon Herriman.

A film június 20-tól látható a hazai mozikban, addig is mutatjuk a friss előzetest idelent.

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»