Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
Videók
Mud
 
indingo   2017. 10. 07.

Sose bírtam Matthew McConaugheyt, de az utóbbi 10 évben kedvelhető filmeket csinál. Ez is egy közepes film, kicsit olyan 80-90-es évek romantikus filmjeit juttatja eszembe hangulatban.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Nem túl ismert film, pedig elég jó fajta. Nem egy szokványos szerelmi történet. Sok érzelem van benne és a küzdés is szerepet kap. McConaugheynek is nagyon jól állt a szerep.


 
Timcsi   2019. 02. 08.

Imádom amikor Matthew McConaughey a komolyabb arcát mutatja. Nem túl ismert, de annál izgalmasabb film. Csak ajánlani tudom.

 
Greeta   2017. 12. 19.

Nem túl ismert film, pedig már a főszereplő alapján egy ígéretes film. Nem egy szokványos szerelmi történet, tetszettek a gyerekek is és remek alakításokat láthattunk.

 
superxaba   2015. 04. 30.

nem tudom, hogy ez egy amerikai coutry lifestyle múvi akart-e lenni, vagy unatkoztatófilm, de én az utolsó húsz percéig vártam, hogy történjen benne valami. Hangulata van, de más semmi!

A film összbevétele 32 613 173 dollár volt (imdb.com).

 

Adam Stone már korábban, a Shotgun Stories and Take Shelter című film kapcsán is együtt dolgozott Jeff Nichols-al.

(Borga)
 

Steadicam-et használt Adam Stone.

(Borga)
 

A Gazdaságfejlesztési Bizottság szerint A Mud című film hozta a legnagyobb bevételt az államnak a filmtörténetben.

(Borga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.