Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
Videók
Mud
 
indingo   2017. 10. 07.

Sose bírtam Matthew McConaugheyt, de az utóbbi 10 évben kedvelhető filmeket csinál. Ez is egy közepes film, kicsit olyan 80-90-es évek romantikus filmjeit juttatja eszembe hangulatban.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Nem túl ismert film, pedig elég jó fajta. Nem egy szokványos szerelmi történet. Sok érzelem van benne és a küzdés is szerepet kap. McConaugheynek is nagyon jól állt a szerep.


 
Greeta   2017. 12. 19.

Nem túl ismert film, pedig már a főszereplő alapján egy ígéretes film. Nem egy szokványos szerelmi történet, tetszettek a gyerekek is és remek alakításokat láthattunk.

 
superxaba   2015. 04. 30.

nem tudom, hogy ez egy amerikai coutry lifestyle múvi akart-e lenni, vagy unatkoztatófilm, de én az utolsó húsz percéig vártam, hogy történjen benne valami. Hangulata van, de más semmi!

 
veress75   2016. 07. 05.

Egy igazi film emberekről és egy helyről, nem autós üldözésekről és robbanásokról. Szerintem nem baj hogy ilyen hosszú a film, McConaughey-t bármeddig követném figyelemmel. A többi színész is remek volt, a gyerekek, és még a Mississippi folyó is egy karakter a filmben.

 

Adam Stone már korábban, a Shotgun Stories and Take Shelter című film kapcsán is együtt dolgozott Jeff Nichols-al.

(Borga )
 

Steadicam-et használt Adam Stone.

(Borga )
 

A Gazdaságfejlesztési Bizottság szerint A Mud című film hozta a legnagyobb bevételt az államnak a filmtörténetben.

(Borga )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.