Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
96%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
3
Videók
Pengeélen
 
uniterra   2020. 08. 20.

legújabb vélemény

Thorton Oszkart erdemelt volna ezert az alakitasert. Sejtettem, hogy dramai veget fog erni, ahogy a feszultseg kezdett noni. Nagyon orulok, hogy lattam. idorol idore ujra meg fogom nezni. Thorton itt mindenben nagyon jo volt, mint szinesz, mint iro, mint rendezo, egyszeruen brillirozott.

 
Berto49   2017. 09. 09.

!!!SPOILER!!! Nnna végre! Az ilyen filmeket szeretem. Nincs mozaikká törve, nincsenek benne flashback-ek, a ragyogó forgatókönyv és a színészek játéka dominál. Billy Bob Thornton egy zseni! A „Szörnyek keringője” c. filmben is nagyot játszott, de itt... több»


 
elekm90   2020. 05. 29.

Bár nem volt egy eseménydús történet a maga békés kis tempójával, mégis egy egész jó kis film Billy Bob Thornton alkotása. A főszerepben brillírozik, Karl egy egyszerű, de szerethető figura. Mellette még Dwight Yoakam alakítását érdemes kiemelni az agresszív Doyle szerepében. 7/10

 
batukán   2015. 12. 30.

Ez a film megérte a pénzét. Nem abból kifolyólag mondom, hogy nagyon kis költségvetésű volt, hanem, mert a rendezés zseniális. A humor és a dráma effajta egybeszövődése is igazán megragadó.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó sztoriról maradok le ha még véletlenül is kihagyom. Szerencsére nem így lett. Rendben volt az egész film és így nincs panasz semmiféleképp.

Galéria (8)

Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton

Videók (3)