Bár az S.J. Clarkson rendezésében készült Madame Web csúnyán elhasalt a nézők és a kritikusok körében, ha valahogy mégis lemaradtál volna róla a moziban, most otthonról bepótolhatod.

A Madame Web ugyanakkor enyhén szólva is parádés szereposzást kapott, hiszen a főszerepekben Emma Roberts, Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Moner, Tahar Rahim, Adam Scott, Mike Epps és Celeste O'Connor láthatók.

Clarkson rendezése a Pókverzumban játszódik, a történet szerint Cassandra Webb mentősként igyekszik segíteni az embereken a mindennapokban. Az életmentés és a veszély szinte már megszokottá vált a számára, a dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, ráadásul Cassandra különleges képességekre tesz szert. Most rajta áll az, miként alakult a jövő.

A Madame Web április 2-tól már elérhető a Telekom FilmPremieren, a produkció egészen április 29-ig lesz megtalálható a streamingszolgáltató műsorkínálatában.

55 Madame Web  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»