Jennifer Lawrence-nek egy Buick Regalt ajánl fel egy házaspár, cserébe pedig randizik a 19 éves fiúkkal. Befutott a Barátnőt felveszünk új előzetese.

“A házadat nem adod albérletbe, de a vaginádat igen?!” - hangzik el a bejátszásban, miután Maddie (Jennifer Lawrence) barátja értesül a megállapodásról. “Egy Kengyelfutó gyalogkakukk van tetoválva a hátadra, nem hiszem, hogy épp neked kellene megmondanod, ki mit csináljon a testével” - érkezik a válasz.

A történet szerint Maddie nagyon közel kerül ahhoz, hogy az utcára kerüljön, így végső elkeseredésében jelentkezik egy “álláshirdetésre”, amely szerint egy család randipartnert keres 19 éves fiúknak, hogy a srác még azelőtt kimozduljon a “komfortzónájából”, hogy az egyetemre menne.

Percyt azonban nem lesz egyszerű befűzni, hiába veti latba Maddie minden csáberejét. “Már senki sem kefél?” - mondja Maddie elkeseredésében egy csapat tinétszert látva, akik mind a telefonjukba vannak merülve épp.

Hogy a Gene Stupnitsky rendezésében készült produkcióban nem leszünk hiány az ilyen és ehhez hasonló beszólástól, az egyszer biztos, bár már csak az a kérdés, hogy milyen végleges korhatár besorolást kap majd a Barátnőt felveszünk, amelynek főszerepeiben Lawrence mellett Matthew Broderick, Natalie Morales, Ebon Moss-Bachrach, Laura Benanti és Kyle Mooney lesznek láthatók.

A film június 22-én érkezik a hazai mozikba.

vígjáték

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»