Maratoni lesz az új Igazság ligája

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy a rajongók valami egészen másra számíthatnak a Zack Snyder: Az Igazság Ligája-től, mint amit 2017-ben a mozikban kaptak Az Igazság Ligája filmtől. Azt ugyanis Joss Whedon alaposan felszabdalta és átvariálta, a végeredmény viszont könnyen felejthető lett. Éppen ezért indult a rajongói kampány, hogy elkészülhessen Zack Synder eredeti víziója.

A rendező olyannyira komolyan gondolja, hogy elhozza a rajongóknak, amit eredetileg kitalált, hogy nagyjából 70 millió dollárt költött csak arra, hogy extra jeleneteket forgasson. Emellett kiderült, hogy olyan karakterek is felbukkannak majd, akik az eredeti moziban nem szerepeltek, így láthatjuk például Jared Leto Jokerét is.

Ami viszont még érdekesebbé teszi a dolgokat, az a film(ek) hossza. Zack Snyder a napokban egy interjúban arról beszélt, hogy csak azok a jelenetek, amiket még sosem láthattak a rajongók, bő két és fél órányi anyagot tesznek ki. Ez mind benne is lesz a filmben, ami így összességében jó négy órásra nyúlik majd.

Mivel a Zack Snyder: Az Igazság Ligája első körben a HBO Maxon kerül bemutatásra valamikor 2021 nyarán, így nem meglepő, hogy nem egyetlen filmet, hanem egy négyrészes minisorozatot kapnak a rajongók. Ennek mindegyik epizódja egy-egy órás lesz majd. Ha pedig bemutatták mind a négy részt, akkor elérhetővé válik majd az egész maratoni hősmozi egyben is.

Zack Snyder azt is hozzátette, hogy készül egy fekete-fehér változat is, mivel a rendező úgy véli, ez lesz a leghangulatosabb, legjobb verzió az igazság ligája történetéről.