Már csak napok választják el a rajongókat attól, hogy újból ellátogassanak egy messzi-messzi galaxisba A mandalóri második évadában. A Disney+ legsikeresebb sorozata milliókat tart lázban világszerte, akik tűkön ülve várják, hogy ismét elmélyedhessenek Din Djarin kalandjaiban.

A legújabb hírek szerint ráadásul a rajt nem lesz hétköznapi. A második évad nyitó epizódja ugyanis valósággal maratoni lesz a sorozat többi epizódjához képest. A The Search, vagyis A kutatás alcímet viselő nyitó epizód állítólag 52 perces lesz, amivel a sorozat eddigi leghosszabb részévé lép elő.

Az első évadban jellemzően 30-46 perc között mozogtak az egyes epizódok, és az évadzáró rész volt a leghosszabb. De még az is eltörpül a napokon belül debütáló folytatáshoz képest.

Természetesen az, hogy a második évad első része ilyen hosszú lesz, nem jelenti azt, hogy a többi epizód is hasonló méreteket ölt majd. Sokkal valószínűbb, hogy ezek visszatérnek a 30-40 perc közti átlagos játékidőhöz.

Az új évadban természetesen ismét Din Djarin és baby Yoda kalandjainak lehetünk részesei. Lesznek más visszatérő szereplők is, de természetesen egy sor új arcra is lehet számítani: Boba Fett, Bo-Katan és Ashoka Tano felbukkanására is számíthatunk.

A mandalóri második évada október 30-án debütál majd a Disney+ csatornán. Összesen nyolc epizódot ölel majd fel, amelyek fokozatosan kerülnek majd fel a csatornára egészen december közepéig, a szezonzáró epizódot december 18-án teszik majd elérhetővé.