Néhány hét múlva érkezik a Netflix idei első nagy dobása, az Avatár - Az utolsó léghajlító élőszereplős sorozat, a Sokkát alakító Ian Ousley pedig el is árult egy igencsak fontos részletet az általa megformált karakterrel kapcsolatban.

“Minden szempontból nagyobb súlya van a valóságnak. Úgy érzem, hogy azt az elemet is kivettük, hogy Sokka mennyire szexista. Úgy érzem, hogy az eredeti sorozatban sok olyan pillanat volt, ami bizonytalannak számított” - mondta a színész az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban.

A magazin egyébként rámutatott arra, hogy a Redditen valóban vannak fórumok, amelyekben Sokka karakterének szexista megnyilvánulásaira hívják fel a figyelmet. “A lányok jobbak a nadrágok megjavításában, mint a fiúk, a fiúk pedig jobbak a vadászatban és a harcban” - többek között ilyen megjegyzések hangzanak el a karaktertől.

A sorozat főszerepeiben Arden Cho, Daniel Dae Kim, Danny Pudi, Amber Midthunder, Utkarsh Ambudkar, François Chau, Irene Bedard és George Takei lesznek láthatók. Az Avatár - Az utolsó léghajlító február 22-én debütál a Netflix műsorkínálatában, a sorozat adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»