A színészeket két csoportba lehet osztani: valakinél szóba sem jöhet a meztelenkedés a mozivásznon, míg mások gond nélkül ledobják a textilt, ha kell. Ám utóbbiak táborán belül is lehet különbséget tenni színész és színész között. Akadnak, akik minden különösebb teketória nélkül megmutatják magukat a világnak, amivel reményeik szerint nagyobb népszerűségre tesznek szert vagy csak csupán a karrierjük belendülését remélik. Mások viszont csak és kizárólag akkor hajlandóak pőrén kamera elé állni, ha annak tényleg jelentősége van az adott filmben.

Margot Robbie napjaink egyik legdögösebb fiatal színésznője, aki pontosan az utóbbi elvet vallja magáénak. Több filmben is láthattuk már anyaszült meztelenül, de a színésznő saját bevallása szerint minden egyes ilyen lehetőséget alaposan átgondol. Egy interjúban arról mesélt, hogy sok olyan fogatókönyvet olvasott, ahol a karaktere meztelenkedése abszolút nem szolgálta a sztorit. Ezeket a szerepeket nem is vállalta el.

Ugyanakkor az olyan helyzetekben, amikor úgy érzi, hogy a meztelenkedés igenis a történet előre lendítésében játszik szerepet vagy csak egyszerűen indokolt az adott jelenetben, már nincs semmi baja vele. Korábban arról lehetett olvasni, hogy Margot Robbie csak nagyon nehezen tudta rávenni magát A Wall Street farkasa forgatásán, hogy teljesen meztelenül álljon a kamera elé. Saját bevallása szerint nem kevés alkoholt kellett előtte magába döntenie.

Margot Robbie két okból is alaposan átgondolja egy-egy meztelen jelenet elvállalását. Egyfelől manapság már bármit teszel, az örökre fent marad az interneten. Arra pedig nincs hatása, hogy az ilyen jeleneteket ki milyen módon nézi meg később. Másfelől pedig mindig végiggondolja, hogy a meztelenkedés milyen hatással lenne a családjára. Nem csak idegenek láthatják őt meztelenül, de a szülei, a testvérei, de akár még a nagyszülei is. Éppen ezért nem mindegy, hogy mit vállal be és mit nem.

A színésznőt legközelebb az Amszterdamban láthatjuk idén novemberben olyan sztárok mellett, mint Christian BaleJohn David WashingtonZoe SaldanaRami MalekRobert De Niro és Anya Taylor-Joy. A film előzetesét idelent mutatjuk, Margot Robbie vörös szőnyeges fotóiból készült összeállításunkat pedig a galériában nézheted meg.