A Bosszúállók: Végjáték szó szerint végjáték volt néhány karakternek, így Amerika kapitánynak, Vasembernek, Fekete özvegynek, de még Hulknak is. Amerika kapitány kihasználva az időutazás lehetőségét, visszatért eredeti korába, és leélt egy boldog életet szerelme oldalán. Vasember és Fekete özvegy pedig feláldozta magát a világ megmentéséért. De mi a helyzet Hulkkal?

Ő ugyebár nem halt meg, de nagyon komolyan megsérült, mikor felhúzta a végtelen köveket tartalmazó kesztyűt, hogy visszahozza a társaikat. A rajongók a zöld óriás kapcsán elég sűrű homályban maradtak a film után, mivel egyértelműen nem zárták le a történetét. Ugyanakkor a Marvel Studios és a Disney nem is árult el semmit arról, hogy mik a terveik a karakterrel. Még a Marvel moziverzum legnagyobb pletykafészkének tartott Mark Ruffalo sem tudott semmi biztosat mondani a saját – illetve karakterének – jövőjével kapcsolatban. Egészen mostanáig.

Biztosan ugyan egyelőre továbbra sem lehet tudni, de annyit igen, hogy a Disney és Ruffalo között előzetes egyeztetések folytak nemrégiben a visszatérés kapcsán. Erre a nagy visszatérésre azonban sok rajongók bánatára nem egy önálló Hulk-moziban kerülhet sor, hanem „csak” a Amazon: Ügyvéd sorozatban. Ennek története ugyebár Bruce Banner unokatestvéréről, Jennifer Waltersről szól, aki egy vérátömlesztés révén tesz szert Hulk erejére. Az itthon csak Amazon néven emlegetett karakter milliók kedvencévé vált, így érthető, hogy a Disney is szeretné beemelni a moziverzumba. Viszont óvatosan bánnak vele – ahogy sok más új Marvel-hőssel is –, így egyelőre csak a Disney+ egyik sorozataként debütálhat. És ebben térhet vissza Bruce Banner és Hulk szerepéhez Mark Ruffalo is. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy végül egymás tenyerébe csaptak-e a felek vagy még további tárgyalásokra van-e szükség. Ahogyan azt sem, hogy valójában mekkora szerepről lehet szó. A forgatások a tervek szerint idén nyáron indulnak, utána jóval okosabbak lehetünk majd.