Marvel vs 007: A Pókember 3 épp most KO-zta James Bondot

A Nincs idő meghalni volt az idei év egyik legjobban várt megjelenése, noha az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a premiert számos alkalommal elhalasztotta a stúdió a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt.

Kétségtelen, hogy a Pókember és James Bond között van némi hasonlóság, történetesen az, hogy mindketten egy rendkívül sikeres filmes franchise részei. A hamarosan debütáló Nincs hazaútnak azonban még így is sikerült egyvalamiben rávernie a a huszonötödik James Bond filmre.

A Sky News legfrissebb értesülései szerint a harmadik Pókember filmre az Egyesült Királyságban közel 150 ezer jegyet értékesítettek elővételben 24 órával azután, hogy elérhetővé vált ez az opció az egyes portálokon. Ez a szám nem mellékesen egyébként ötször magasabb, mint amennyien korábban a Nincs idő meghalnira vásároltak elővételben jegyet.

A Pókember filmszéria sikere töretlennek tűnik, a közelmúltban pedig arra is fény derült, hogy a jövőben további három epizódot kaphat Peter Parker története Tom Hollanddal a főszerepben. A Nincs hazaút december 16-án érkezik a mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»