Az év eddigi legnagyobb dobása a mozik után a streamingre is megérkezett: a Dűne: Második rész mától a Maxon tekinthető meg. Ha lemaradtál volna róla a mozikban, semmiképp ne hagyd ki most!

A Dűne: Második rész egy 2024-es epikus sci-fi, amelynek rendezője és producere Denis Villeneuve volt, a forgatókönyvet pedig Jon Spaihtsszel közösen írta. A film a 2021-es Dűne folytatása, Frank Herbert 1965-ös Dűne című regényének második adaptációja. A történet Paul Atreidest követi, aki az Arrakis sivatagi bolygó Fremen népeivel egyesülve háborút indít a Harkonnen-ház ellen.

A főbb szerepekben többek között Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin látható.

A Dűne második része rendkívül jól teljesített a mozikban és a kritikák is többnyire pozitívak: egyes kritikák minden idők egyik legjobb sci-fi filmjének tartották. A Rotten Tomatoes oldalán 92%-on, a mafabon 76%-on áll a film értékelése.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»