Mától a Netflixen: A 6. évaddal visszatért a platform 'leggyorsabb' sorozata

Formula 1: Hajsza a túlélésért: Készülj fel a nagy fordulatszámú és izgalmas drámára!

Készen állsz a versenyre? Itt az ideje felpörgetni a motorokat a Formula 1: Hajsza a túlélésért hatodik évadával. A sorozat legújabb darabja tíz új epizódot tartalmaz, amely körbevezeti az F1 rajongóit a pályákon, a boxokba és a motorsport csúcsának kulisszái mögött.

A 6. évad a tavalyi 23 verseny eseményeit követi. A 2023-as szezon kezdetén a Red Bull elszántan törekszik arra, hogy a belga és holland pilóta, Max Verstappen számára három egymást követő bajnoki címet szerezzen, míg a többi csapat a korábbi évi statisztikák javításáért küzd. Ahogy a 10 csapat és 20 pilóta verseng a 2023-as világbajnoki címért, a sorozat még nem látott felvételeket mutat be mind az aszfalton, mind pedig azon kívül zajló eseményekről - a szezon közepén történő csapatváltásoktól és lappangó rivalizálásoktól a belső harcokig. Az új tehetségek és a ismerős arcok lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak a kormány mögött, a kudarcok arra kényszerítik a csapatokat, hogy gyorsan újratervezzenek, míg a csapatfőnökök küzdenek azért, hogy csapataikat fenntartsák.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat 6. évadát és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dokumentum | sportfilm

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli... több»