Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia) és Kat Graham (A karácsonyi lovag) a Daredevil rendezőjének romantikus filmjében. A Nem várt találkozás mától a Netflixen.

Két személyiség, mindkettő egyforma méltósággal, a szépséges Veronában. Mi ez a friss premierfilm a Netflixen?

MIRŐL SZÓL?

Julie Hutton (Kat Graham) életre szóló álomnyaralása, hogy ellátogasson Veronába, a "szerelem városába", ahol Rómeó és Júlia egymásba szerettek. Julie álomutazása akár házassággal is végződhet a barátjával, Brandonnal (Raymond Ablack). Mielőtt azonban útnak indulnának, Julie-t váratlanul éri, hogy Brandon dobja őt. De a reménytelenül romantikus lány úgy dönt, hogy egyedül repül Veronába, és meglátja, mi történik.

Julie megérkezése a Villa Romanticába nem indul a legnyugodtabban, amikor felfedezi, hogy a szobája már foglalt. Kiderül, hogy a bérleményt más is lefoglalta, és most Charlie-val (Tom Hopper), egy jóképű, de barátságtalan brit férfival kell osztoznia, aki üzleti ügyben érkezett a városba. Bár a váratlan szobatársak eleinte úgy összecsapnak, mint Montague-ék és Capuletek, Julie a legtöbbet hozza ki a helyzetből.

ÉRDEMES MEGNÉZNED?

Ha kedveled a romantikus vígjátékokat és könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor ez a film jó választás lehet, ugyanakkor jobb, ha tudod, hogy az első nézői értékelések alapán egy közepes élményre érdemes számítanod. Mindenesetre kezdd azzal, hogy megnézed az előzetest idelent, ha pedig bejött, amit látsz, a filmet rögtön a mafabos adatlapról el is indíthatod, ha van előfizetésed a Netflixen. Ha pedig tovább keresgélnél a műfajon belül, ajánljuk a top100 romantikus Netflix-filmet összegző listánkat itt.

romantikus | vígjáték

Egy fiatal nő szakítása után elutazik a romantikus olaszországi Veronába, ahol azonban kiderül, hogy az általa lefoglalt villa valójában már foglalt, így a nyaralást egy cinikus... több»