Néha az élet egy autópálya, de Az út vége című thriller azt mutatja meg, hogy ez az út inkább a pokolba vezető autópálya, legalábbis Queen Latifah, és Ludacris számára

MIRŐL SZÓL?

Miközben egy országot átszelő útra indulnak, Brenda (Queen Latifah), két gyereke (Mychala Faith Lee és Shaun Dixon) és testvére, Reggie (Chris "Ludacris" Bridges) váratlan kitérőt tesznek minden utazó legrosszabb rémálmába. Miután szemtanúi lesznek egy brutális gyilkosságnak, a család egy gyilkos célkeresztjében találja magát. Az új-mexikói sivatagban elszigetelve és minden segítségetől elzárva Brendának harcolnia kell, hogy életben tartsa családját. 

KIK JÁTSZANAK BENNE?

A film két főszerepét Queen Latifah (Chicago, Haljakk) és Ludacris (Halálos iramban-széria) játssza, a szereposztáshoz csatlakozik még Beau Bridges és Frances Lee McCain. A Millicent Shelton rendezésében készült, adrenalinban bővelkedő film a sivatagi autós üldözésektől a fegyveres túszejtésig rengeteg akciót ígér a nézőknek.

LÁSSUK AZ ELŐZETEST!

Kösd be az öved, csekkold az előzetest idelent, és ha tetszik amit látsz, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a filmet a Lejátszás a Netflixen-mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Ebben az akció-thrillerben egy országjáró út a pokolba vezet Brenda és családja számára. Egyedül, az új-mexikói sivatagban az életükért kell küzdeniük, amikor egy titokzatos... több»