A Minden idők legjobb karácsonya című vígjáték két régi barátot követ, akik a sors fintora révén újra egymásra találnak. 

Már (majdnem) itt van az év legszebb időszaka: az ünnepi filmek szezonja. Ahogy a hőmérséklet csökken és a napok rövidülnek, mi lehetne jobb módja az esték eltöltésének, mint teljes meghittségben együtt nevetni a kanapén szeretteinkkel? A Minden idők legjobb karácsonya című filmben Brandy Norwood és Heather Graham szolgáltatják a vidámságot, no és persze a karácsonyi dalokat! 

A karácsonyi vígjáték két régi barátot követ, akiket a sors fintora révén karácsonykor találnak újra egymásra. Jackie (Brandy) minden évben dicsekvő ünnepi üdvözlőlapot küld egyetemi barátnőjének, Charlotte-nak (Graham), aki ettől rendkívül kicsinek és kevésnek érzi magát. De amikor Charlotte néhány nappal karácsony előtt Jackie havas küszöbére érkezik, megragadja az alkalmat, hogy bebizonyítsa, régi barátja élete nem lehet olyan tökéletes. Sikerül-e legyőzni a különbségeket és örömet találni az ünnepekben? Mary Lambert, a film rendezője, akinek nevéhez A karácsonyi kastély is kötődik, azt nyilatkozta, hogy imádta, hogy a történetet két erős női főszereplő viszi. Azt tapasztalta, hogy Brandy és Graham való életben is nagyon jól kiegészítik egymást. "Valójában nagyon szórakoztató volt, mert karaktereik annyira különbözőek a filmben" - mondja.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

romantikus | vígjáték

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»