Mától a Netflixen: Dokumentumfilm készült a nőről, aki összeesküvést szervezett a szülei meggyilkolására

Vérfagyasztó történetet dolgoz fel a Netflix egyik legújabb dokumentumfilmje, a Mit követett el Jennifer Pan?.

2010. november 8-án éjjel a kanadai Ontarioban egy családi házból kétségbeesett segélyhívás érkezett egy bizonyos Jennifer Pantől, aki azt mondta a diszpécsernek, hogy otthon volt a szüleivel, amikor fegyveresek behatoltak a házba, és pénzt követeltek. 

Jennifer elmondta, hogy a betolakodók megkötözték őt, meglőtték mindkét szülőjét, majd elmenekültek. Miközben Jennifer könyörgött a diszpécsernek, hogy küldjenek segítséget, a háttérben hallatszott az apja, Huei Hann, aki túlélte a lövöldözést, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Édesanyja, Bich Ha azonban életét vesztette.

Bár a nyomozás elején úgy tűnt, hogy Panék egy halálos betörésáldozatai, amely megdöbbentő esetnek számított a a csendes lakónegyedben. Ugyanakkor ahogy egyre több részlet derült ki, világossá vált, hogy Jennifer többet tudott arról, mi történt azon az éjszakán, mint amennyit elárult a hatóságoknak.

Jenny Popplewell dokumentumfilmje egy sötét nyomozati ügy részleteit tárja fel. A Mit követett el Jennifer Pan mától elérhető a Netflixen, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Amikor Jennifer Pan felhívja a 911-et, hogy bejelentse, a szüleit lelőtték, ő kerül egy lebilincselő bűnügyi ügy középpontjába. több»

Rendező: Jenny Popplewell